Sunday, December 25, 2011

WHY I CREATED THIS BLOG???


ASSALAMUALAIKUM..

p/s: THIS IS STICKY ENTRY...SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY=)

K, actually I created this post on 28 October 2011 but I have to make it as a sticky post until my assignment result was announced...
RESULT??? Is it assignment result related to this blog???

Let see...
This video explained why I created this blog and why my assignment result is related to this blog

video
This video has shown the main purpose of this blog and briefly introduce about me






and






it's me =)

Tuesday, December 6, 2011

MAMA....Happy Birthday =)

emmm arini ari Selasa...cik Fatin ada program petang ni "Seminar Perintis Usahawan"...jd AJK untuk menyibukkan diri je arrr...malam ni plak nak study di library...dah nak kena start study coz sem ni xda study week and exam akan start 1 Januari 2011 ni...Alhamdulillah jadual exam xrapat so, still sempat nak study and hopefully this sem cik Fatin dapat 4flat...InsyaAllah...tapi serius sedang berusaha untuk itu =)

arini jugak besday mama...so, entri ni memang dibuat khas untuk mama tersayang, Pn.Fazillah anak kepada Megat Said dan Wan Zahrah...

Mama, I love u so much...teringat zaman dolu-dolu waktu sekolah rendah mama tolong kakak buat keja sekolah sebab keja sekolah kakak banyak sangat...mama tolong lukis and colour....
ish2 teruk la cik Fatin time tu...malu-malu...xpe lah xmo citer banyak-banyak...nak tunjuk pic my luvly mom ja...

Ni la my mom dengan adik yang paling kecik untuk setakat ini...setakat ini??? ada lagi ka??? hehehe
mesti kecik-kecik dulu cik Fatin pun kena dukung camni gak ka...of course la xkan kecik-kecik terus leh bangun berlari =)...

Ni sweet couple...mama & abah...

Becoz of sweet couple td...dapat la yang ni
6 orang anak semuanya...4 lelaki dan 2 perempuan...ce teka yang mana anak sulung???

tapi kan sekarang dah besar-besar, so jarang dapat bersama my mom....tak caya tengok ni
dah jadi sweet couple balik...jalan berdua ja kan2....

wateva...my mom is the best...
Kakak sayang mama...
Kakak and adik-adik sayang mama...
Abah lagi la sayang mama...





p/s: kakak xbalik this week coz ada konvensyen di N9...